4:35 PM
День працівників дошкільної освіти

     25 вересня 2019 року - чудовий осінній день - день, коли   дошкілля отримало своє професійне всеукраїнське свято. Виникають питання: "А що, раніше не було у дошкільників професійного свята? Чому від'єднали вихователів від вчителів? Можливо вихователі губилися у святкуванні педагогічних працівників?" І тому, з метою піднесення престижності професії вихователя і інших працівників дошкілля, в цей день на базі нашого дошкільного навчального закладу «Зірочка» було організовано і проведено свято «Кольоровий світ дитинства», присвячене Всеукраїнському дню дошкілля.  Ця подія на території Болехівської міської ради відзначається вперше. Сподіваємося, що започаткована традиція продовжиться і надалі. 
     У святкуванні взяли участь працівники дошкільних закладів, батьки та вихованці старших груп ДНЗ «Веселка, ДНЗ «Пролісок», ДНЗ «Дзвіночок» та господарі свята – вихованці ДНЗ «Зірочка». Протягом всього свята панувала приємна атмосфера, атмосфера затишку, дитинства і незабутніх спогадів. Кожен тут випромінював тепло і добро.
     Зі словами привітання та подяки за працю, які віддають працівники дошкільної освіти своїм вихованцям, звернулися начальник управління освіти І. І. Сайко, заступник міського голови Болехівської міської ради Т. М. Лугова, обласний депутат Івано-Франківської обласної ради, директор Болехівського ліцею № 1 «Академічний» А. Г. Романюк та методист ММЦ О. М. Филик. Усі виступаючі відзначили роль вихователя та інших працівників дошкільної освіти у житті дитини, побажали присутнім і всім, чия робота пов’язана з дошкіллям, терпіння і витривалості, добра і любові, а ще – вдячності вихованців і поваги від їхніх батьків.
     Впродовж офіційної частини грамотами управління освіти були нагороджені всі колективи закладів дошкільної освіти та подяками управління освіти за підтримку, небайдуже ставлення та активну участь у житті садочків нагороджені батьківські комітети закладів дошкільної освіти Болехівщини. 
    Ідея цього нового свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садочок і на дошкільне дитинство в цілому. Адже дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини. Цікаве дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини.  

Переглядів: 239 | Додав: oksanakagul | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar