10:02 PM
Дитячому садочку-75

       Радісну подію відзначив дня­ми Болехівський дошкільний навча­льний заклад  (ясла-садок) "Зірочка" . Рів­но 75 років тому ма­ленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудо­ва­ного дитсадка, а оче­нята почали звикати до диво­виж­ного світу, де оселилося без­турботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — перші випускники приводять вже своїх дітей в садок, мабуть і онуків приведуть.  Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям.

     Ювілей - час підбиття підсумків, роздумів про досягнення, успіхи, плани на майбутнє. За ці роки дитячий сад пройшов довгий і важкий шлях не тільки становлення, але й накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, творчого пошуку, поліпшення матеріально-технічної бази. Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Ювілей дитячого саду - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриттів і гри! Саме з таким настроєм і зустрічав наш дитячий сад свій ювілей і приймав поздоровлення від гостей.  6 червня 2019 року  у просторій  Народного Дому в урочистій обстановці колектив дитячого садка   відсвяткував 75-річчя з дня відкриття закладу.   

     На цьому святі було по родинному затиш­но, цікаво, радісно, просто казково!  Свій ювілей працівники та вихованці святкували у тісному колі друзів. Правда привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку, випускники й вихованці садочку, батьківський колектив. Серед почесних гостей, які постійно допомагають закладу, йдуть на співпрацю, відгукуються на будь які питання та розуміють проблеми дошкілля. 

   На День народження прийнято ходити з подарунками, це правило дотримали всі запрошені. 

            Даруючи дитсадку-імениннику подарун­ки, гості зичили йому достатку, про­цвітання, довголіття, пра­ців­ни­кам – задоволення від улюб­леної роботи, а маленьким вихо­ванцям – рости здоровими, ро­зум­ними і не забувати дороги до світлого Дому їхнього дитин­ства. Слова для привітань було надано всім запрошеним гостям.

       Для присутніх і гостей  була представлена ​​концертна програма - справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка. У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера.   На концерті  вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики, чим  забезпечили чудовий настрій всім присутнім. На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров'я співробітникам, дітям.       

        Під час святкового вечора лунало багато ностальгічних спогадів, пісень і жартів. Присутні висловлювали надію, що дошкільний заклад відсвяткує ще не один свій ювілей.

      Під час святкування гості мали змогу передивитись інтерактивну мультимедійну презентацію , яку створили з нагоди святкування 75-річного ювілею. Всі присутні з цікавістю та з хвилюванням спостерігали як за час існування  змінювався рідний садочок, на світлинах знаходили знайомі  обличчя нинішнього колективу та тих людей, які вже не працюють в закладі.

     З особливою повагою ведучі пригадували про тих людей, які пішли на заслужений відпочинок. Всі були раді зустріти в ошатній залі ветеранів дошкільної освіти, які пропрацювали в цьому дитячому саду не один рік, почути від них приємні слова і привітання. Скільки малюків пройшли через їх руки, скільки віддали вони тепла і ласки кожній дитині!

        Концерт, приурочений цій даті, колектив підготував з притаманною йому творчою винахідливістю. Яскраві святкові костюми, подарунки,  радість ... Все це надовго залишається в пам'яті. Можливо, тому для персоналу дитсадка проведення свята на належному рівні є своєрідною «честю мундира», і готуються до

нього завжди ретельно.

.

       Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій. Цікаве дійство не залишило нікого байдужим, свято справді вдалося. Гості та запрошені щиро подякували організаторам даного заходу за чудово проведений час.

      Наш дошкільний заклад  - це  своєрідний «сад», у якому ми вирощуємо, плекаємо малюків; озброюємо їх знаннями, уміннями жити  і бути  щасливими у нашому суперечному світі, допомагаємо їм бути у злагоді із  довкіллям та самим собою. І  сподіваємось, що зерна, посіяні у садочку, обов’язково рясно проростуть.

      День у день, цілих 75 років тут трудяться по-справжньому творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства.

          Сподіваємось, що завдяки безмежній любові вихователів, їх наполегливій праці, через двадцять років уже ці самі, але дорослі діти, приведуть на черговий ювілей своїх синів та дочок.

        Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів. Тож, як і 75 років тому, двері нашого дитячого садочка сьогодні гостинно відкрито для всіх, хто прагне знань, самореалізації, бажає відчути свою значимість, здійснити свої мрії і задуми.

 

 

 

Переглядів: 410 | Додав: oksanakagul | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar