9:24 PM
Випускний 2020

 Перший випускний – це пам’ятна дата у житті дитини, яка обов’язково має запам’ятатися. Тому тут важлива кожна деталь: для хлопчиків – елегантні костюми (білий «верх», чорний «низ»), а дівчатка не повинні упустити шанс одягнути вбрання принцеси.
У це важко повірити! Ваш хлопчик чи ваша дівчинка останній рік відвідує дитячий садок. А це означає, що на них, можливо, чекає перший у житті випускний бал. 

 Випускний бал у дитячому садку – одне з найперших свят, що знаменує перехід дітей до нового етапу життя. Цьогоріч у Болехівському ДНЗ «Зірочка» свято відбулося не так як зазвичай, а в режимі онлайн. Колектив дошкільного закладу підготував відео привітання для вихованців, батьків, педагогів, яке розмістив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

 Ось і настав час прощання. Незважаючи на обставини, що сталися у нашій країні і те, що працівники групи давно не бачили своїх дітей, пам’ятають та люблять кожного. Кожен з них залишиться в їхньому серці світлим промінчиком сонця, який всі роки їх зігрівав та тішив. Побажали, щоб життєва стежина була легкою та щасливою. На згадку про найкращі роки дитинства подарували в дарунок щасливі моменти життя.

 Запрошуємо усіх до перегляду.

Переглядів: 419 | Додав: oksanakagul | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar